Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

Regulator pritiska je uređaj koji smanjuje ulazni pritisak gasa do željene vrednosti na svom izlazu. Naši regulatori pritiska gasa ispunjavaju najviše zahteve u pogledu kvaliteta i sigurnosti. Široka lepeza regulatora pritiska gasa pokriva sve opsege pritiska, počevši od niskog pritiska PN 0,1 do visokog pritiska PN100/ANSI 600. Primena je različita, od regulatora niskog pritiska koji se koriste u zgradama, mestima zajedničkog stanovanja i pojedinačnim domaćinstvima, regulatora srednjeg pritiska za komercijalnu i industrijsku upotrebu do regulatora visokog pritiska koji se koriste na gasnim transportnim sistemima. Svi regulatori mogu biti opremljeni velikim brojem bezbednosnih funkcija. Zasebni sigurnosni blokadni ventili su takođe dostupni za primenu kod visokog pritiska. Svi oni ispunjavaju najviše standarde u pogledu performansi i kvaliteta. 

Honeywell-Elster regulatori pritiska

Honeywell-Elster regulatori pritiska

Honeywell-Elster regulatori niskog, srednjeg i visokog pritiska sa oprugom, opremljeni sigurnosnom membranom, blokadnim i rasteretnim ventilom zadovoljavaju najviše standarde u pogledu performansi i kvaliteta. Svi naši regulatori i stabilizatori pritiska su u skladu sa VP 200 i DIN 3381 standardima i odobreni su od strane DVGW.

Honeywell-RMG Kassel, Bryan Donkin, Gorter

Honeywell-RMG Kassel, Bryan Donkin, Gorter

Portfolio Honeywell-a obuhvata ceo proces od transporta na visokom pritisku do podzemnih skladišta i distribucije. U našoj ponudi se nalaze gasni regulatori pritiska od niskog, srednjeg pa do visokog za širok opseg primena. 

ESKA VALVE regulatori pritiska

ESKA VALVE regulatori pritiska

ESKA VALVE regulatori srednjeg i niskog pritiska sa oprugom, opremljeni sigurnosnom membranom, blokadnim i rasteretnim ventilima zadovoljavaju visoke standarde u pogledu performansi i kvaliteta. Svi naši regulatori srednjeg i niskog pritiska su u skladu sa direktivama: 2009/142/EC, 97/23/EC i standardima EN 88-2, EN334, EN13611 i TS10624.

Sigurnosni uređaji

Sigurnosni uređaji

Sigurnosni uređaji od strane kompanija Honeywell i Elster za kontrolu sigurnosti u transportu i distribuciji gasa. Spektar uređaja dizajniranih tako da garantuje sigurnosno upravljanje gasom u cilju zaštite opreme i zaštite od preteranih varijacija iznad i ispod projektovanih parametara pritiska.