Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

11. jan 2017.

U Januaru 2016, Honeywell je uspešno završio akviziciju Elstera, do skoro ogranka Melrose industries inc. Jedan od uslova Evropske Komisije je bio da se ugasi RMG Messtechnik GmbH što uključuje portfolio RMG merenja, računara za protok i gasnih hromatografa.

RMG, Bryan Donkin i Gorter regulatori će nastaviti da budu deo Honeywell-ovog gasnog portfolia. Međutim jedan od uslova gašenja je da Honeywell mora ukinuti brend ime RMG-a. Ovo znači da je potrebno da se promene nazivi svih proizvoda i pravnih lica koja koriste RMG, Bryan Donkin i Gorter imena.

Počevši od 1. Januara 2017 brendiranje za sve RMG, Bryan Donkin i Gorter proizvode će biti završeno i nova imena pravnih lica će biti na snazi. Sva dokumentacija vezana za proizvode će biti dostavljena sa novim Honeywell imenom. Proizvodni sertifikati od agencija i organizacija kao što su DVGW, Lloyds, CSA i MS će biti ažurirana sa novim imenima proizvoda. 

Neki od primera novih imena proizvoda:

Brendiranje gasnih regulatora:

Trenutno ime proizvoda: RMG 512 Gas Pressure Regulator

Novo ime proizvoda: HON 512 Gas Pressure Regulator

Imena pravnih lica: 

Trenutno ime pravnog lica: Kassel: RMG Regel Messtechnik GmbH

Novo ime pravnog lica: Kassel: Honeywell Gas Technologies GmbH

Sajtovi gasnih regulatora su premešteni sa http://hwll.co/regeltechnik (Nemački) i https://hwll.co/gascontrols (Engleski). Oba websajta su prečice na Honeywell-ove proizovodne informacije o gasnim regulatorima koji se objavljuju na glavnom websajtu Honeywell Process Solutions-a: https://www.honeywellprocess.com/.

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo Vas direktno nas kontaktirajte na office@konvexgv.rs