Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

04. jul 2017.

Honeywell je u svoj portfolio uvrstio najnovije ultrazvučnio merilo - Q.Sonicmax. Po karakteristima trenutno najbolje ultrazvučno merilo iz Honeywell-ovog "Ultrasonic Metering" portfolia, Q.Sonicmax je prvo ultrazvučno merilo u industriju sa 8-putanja prostiranja gde se kombinuju reflektivne i direktne putanje odakle se dobijaju nepobedive performanse na ovom polju merno-regulacione opreme.

Šta bi trebalo da znate ...

  • Nudimo neuporedivu preciznost:  Garantovana OIML tačnost klase 0.5 čak i u slučajevima ozbiljnih poremećaja protoka.
  • Koristi tehnologiju kombinacije direktnih i reflektivnih putanja koja pruža odličnu zaštitu protiv buke, kao i brz odziv protiv eventualnih nečistoća ili tečnosti u cevovodu koje mogu dovesti do teško uočljivih grešaka. 
  • Deo je šireg portfolia koji uključuje i Q.Soncplus, TwinSonicplus i novi MeasconTM software za implementaciju pravih uslova uz kondiciono bazirani monitoring.

Novi jedinstveni dizajn merila ga čini optimalnim izborom za distributere i transportere prirodnog gasa, gde i mala greška može dovesti do kapitalnih gubitaka.

Tačnost i pouzdanost
Za razliku od drugih merača na tržištu, Q.Sonicmax postiže najveću moguću tačnost u stvarnim uslovima. Kratki ulazi, ekstenderi, reduktori, laktovi i opterećeni elementi cevi mogu dovesti do značajnih poremećaja u protoku gasa, smanjujući tačnost merenja. Q.sonicmax zadovoljava najviši nivo tačnosti u svim ovim slučajevima.

Sposobnost detekcije nečistoća i tečnosti unutar cevi omogućava dugoročnu tačnost proizvoda. Obezbeđujući pouzdane performanse Q.sonicmax smanjuje mernu neodlučnost na čak 0.05%, čineći uštedu za prosečnog distributera od 70,000$ godišnje po merilu.

Za više informacija o opsegu merenja Q.sonicmax i više informacija o ultrazvučnim merilima kompanije Honeywell, molimo Vas posetite njihov website ili preuzmite sa interneta ebook:'A free guide to investing in ultrasonic metering'.