Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

ERG-E serija

ERG-E serija

Regulatori pritiska gasa serije ERG-E koriste se u gasovodnim linijama kako bi se smanjio maksimalni ulazni pritisak od 1 bara do željenog izlaznog pritiska između 16 i 150 mbar. Opseg izlaznog prtiiska se može podesiti sa izborom različite opruge. Regulator sa sigurnosnim zaustavljanjem se automatski aktivira i zaustavi u slučaju da je protok gasa suviše visok ili nizak u zavisnosti od podešene ...

Regulatori niskog pritiskaESKA Valve
ERG-L serija

ERG-L serija

ERG-L serija regulatora pritiska gasa se koriste u gasovodima radi spuštanja maksimalnog ulaznog pritiska do 0.2 bara do željenog izlaznog pritiska između 16 i 100 mbara. Opseg izlaznog pritiska se može podesiti izborom različite opruge. ERG-L serija je opremljena membranskim filterom na ulazu koji obezbeđuje dug životni vek proizvoda.Serija je idealna za instalacije sa niskim protokom gasa.

Regulatori niskog pritiskaESKA Valve
ERG-M serija

ERG-M serija

ERG-M serija regulatora pritiska gasa se koriste u gasovodima radi spuštanja maksimalnog ulaznog pritiska do 0.5 bara do željenog izlaznog pritiska između 16 i 100 mbara. Opseg izlaznog pritiska se može podesiti izborom različite opruge. ERG-M serija je opremljena membranskim filterom na ulazu koji obezbeđuje dug životni vek proizvoda.Serija je idealna za instalacije sa niskim protokom gasa.

Regulatori niskog pritiskaESKA Valve