Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

Merila sa mehom su zapreminska merila, čiji su prolazni kanali konstruisani tako da garantuju optimalne uslove protoka kao i nizak pad pritiska. Sva merila ovog tipa imaju odobrenje za komercijalno merenje (u svrhu naplate) prirodnog gasa kao i različitih tehničkih gasova po PTB i EN 1359 kao i Nemačkom DVGW standardu. Opseg radne temperature gasa je izmedu -25 ºC do +40 ºC (opciono -25 ºC do +55 ºC). Merila sa mehom u veličini od BK G-1,6 do BK G-100 su standardno opremljena magnetnim davačem impulsa. To omogućuje naknadnu ugradnju nisko-frekventnog (LF puls) davača impulsa IN-Z61.

 BK G10 do BK G25

BK G10 do BK G25

Komercijalna merila sa mehom, BK G10 do BK G25. Ova kompaktna merila su dostupna u jednocevnoj (koaksijalna) i dvocevnoj verziji, nalaze se u kućištu od čeličnog lima. Merni uređaj radi na principu pneumatske kontrole, što obezbeduje nizak nivo buke, dugotrajnu stabilnost kao i visoku tačnost merenja. Merila su opremljena mehanickim korektorom zapremine gasa po temperaturi.

Merila sa mehomElster GmbH
BK - G4

BK - G4

Kućno merilo protoka gasa sa mehom BK-G4 zadovoljava najviše zahteve u pogledu tačnosti merenja i sigurnosti. Ono objedinjuje i inovativne karakteristike i višedecenijsko znanje i iskustvo u tehnologiji izrade gasomera. BK-G4 se isporučuje u pertlovanom kućištu u jednocevnoj i dvocevnoj izvedbi. Zbog dobro odabranog odnosa kliznih površina ventila, Qmin kod BK-G4 je stabilan, a gasomer je ...

Merila sa mehomElster GmbH
BK G40, BK G65 i BK G100

BK G40, BK G65 i BK G100

BK G40, BK G65 i BK G100 su kompaktna, laka industrijska merila sa mehom, konstruisana da zadovolje najviše zahteve u smislu tačnosti merenja i sigurnosti. Razvoj ovih inovativnih merila se zasniva na višedecenijskom iskustvu. Merila su izrađena od duboko-izvučenog čeličnog lima i spojena šrafovskom vezom. Izrađuju se u jednocevnoj (koaksijalna) i dvocevnoj verziji kao i sa mogućnošću ...

Merila sa mehomElster GmbH
BK-G1,6 do BK-G2,5

BK-G1,6 do BK-G2,5

Kućna merila sa mehom BK G1,6 - BK G-2,5. Ova merila su dostupna u jednocevnoj (koaksijalna) i dvocevnoj verziji. Merni uređaj radi na principu pneumatske kontrole, što obezbeduje nizak nivo buke, dugotrajnu stabilnost kao i visoku tačnost merenja. Merila su opremljena mehaničkim korektorom zapremine gasa po temperaturi.

Merila sa mehomElster GmbH
BK-G6

BK-G6

Kućna merila sa mehom BK-G6. Ova merila su dostupna u jednocevnoj (koaksijalna) i dvocevnoj verziji. Merni uređaj radi na principu pneumatske kontrole, što obezbeduje nizak nivo buke, dugotrajnu stabilnost kao i visoku tačnost merenja. Merila su opremljena mehaničkim korektorom zapremine gasa po temperaturi.

Merila sa mehomElster GmbH
IN-Z61

IN-Z61

IN-Z61 je zamenljiv davač impulsa niske frekvencije (LF) za sva Elster GmbH merila sa mehom veličina BK-G1.6 do BK-G100 

Merila sa mehomElster GmbH