Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

OKO 5503

OKO 5503 je kompaktan baterijski uređaj za beleženje podataka koji se može lako montirati na postojeće elektronske korektore zapremine proizvedene od strane Elster-a (npr. EK205, EK220, EK280), Itron, Elgas, Flovwas, Dresser, Elcor.

Svakog sata OKO komunicira s EVC-om koristeći native MODBUS protokol i čita/upisuje potrebna merenja/podatke. Zatim, jednom dnevno, OKO vrši GPRS prenos dnevne strukture arhive, koja sadrži časovni profil potrošnje, na „back office“ IMR Server, gde se može koristiti za održavanje gasne infrastrukture ili se može povezati sa naplatom ili SCADA aplikacijama.

Naziv proizvoda
OKO 5X05
Kategorije
Telemetrija/Smart Gas Metering
Brend
AIUT Sp.z.o.o.
OKO 5X05pdf dokument (0.41MB)

AIUT Sp.z.o.o.

Potencijal AIUT kompanije je određen od strane pouzdanog tima koji se sastoji od preko 200 inženjera- potpuno kvalifikovanih i iskusnih profesionalaca: inženjeri automatike, elektro inženjera, IT inženjera, inženjera mehanike i robotike, električara.
Ponosimo se našim novim prostorijama u Katowice specijalnoj ekonomskoj zoni u gradu Gliwice koji obuhvataju 3,000 m2 kancelarija i 1,800 m2 proizvodnog prostora sa elektro i mehaničkim radionicama, i odseka za proizvodnju elektronike.
Ovi elementi predstavljaju idealnu bazu za naše sadašnje aktivnosti i otvarraju mogućnosti za dalji rast i razvoj, što je i sastavni deo strateškog opredeljenja kompanije.


Najznačajniji kapital koji smo sakupljali je onaj koji nam daje velike izglede za budući razvoj, mi uvažavamo mišljenje naših klijenata
i nastojimo da im obezbedimo najoptimalnija tehnička rešenja.

Zvanična web prezentacijaURL dokument