Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

OKO X305

OKO X305 je baterijski bežični uređaj za prikupljanje podataka, ATEX sertifikovan, koji se lako može montirati na postojeća merila sa mehom. Primljeni podaci iz poslednjih nekoliko meseci čuvaju se i prenose preko GPRS/SMS/LTE-a na server za telemetriju periodično (npr. svakodnevno u određeno vreme). Prilagodljiva konfiguracija dozvoljava promenu zabeleženih struktura podataka i obrasca komunikacije za specifične potrebe distribucije gasa.

Naziv proizvoda
OKO X305
Kategorije
Telemetrija/Smart Gas Metering
Brend
AIUT Sp.z.o.o.

OKO X305 je baterijski bežični uređaj za prikupljanje podataka,
ATEX sertifikovan, koji se lako može montirati na postojeća merila
sa mehom. Primljeni podaci iz poslednjih nekoliko meseci čuvaju
se i prenose preko GPRS/SMS/LTE-a na server za telemetriju
periodično (npr. svakodnevno u određeno vreme). Prilagodljiva
konfiguracija dozvoljava promenu zabeleženih struktura podataka
i obrasca komunikacije za specifične potrebe distribucije gasa.

Tehnička dokumentacijapdf dokument (0.27MB)
OKO X305pdf dokument (0.34MB)

AIUT Sp.z.o.o.

Potencijal AIUT kompanije je određen od strane pouzdanog tima koji se sastoji od preko 200 inženjera- potpuno kvalifikovanih i iskusnih profesionalaca: inženjeri automatike, elektro inženjera, IT inženjera, inženjera mehanike i robotike, električara.
Ponosimo se našim novim prostorijama u Katowice specijalnoj ekonomskoj zoni u gradu Gliwice koji obuhvataju 3,000 m2 kancelarija i 1,800 m2 proizvodnog prostora sa elektro i mehaničkim radionicama, i odseka za proizvodnju elektronike.
Ovi elementi predstavljaju idealnu bazu za naše sadašnje aktivnosti i otvarraju mogućnosti za dalji rast i razvoj, što je i sastavni deo strateškog opredeljenja kompanije.


Najznačajniji kapital koji smo sakupljali je onaj koji nam daje velike izglede za budući razvoj, mi uvažavamo mišljenje naših klijenata
i nastojimo da im obezbedimo najoptimalnija tehnička rešenja.

Zvanična web prezentacijaURL dokument