Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

OKO I505

OKO I505 loger podataka instaliran na Elster BK G4 gasno merilo sa unutrašnjim ventilom, daje savršen  pametni uređaj za merenje gasa za komercijalnu i kućne potrošače. Uređaj registruje očitavanje i šalje podatke o potrošnji preko GPRS/SMS do servera. OKO I505 kontroliše interni ventil i omogućava daljinsko zatvaranje  (na zahtev operatora sistema)  ili automatski kada nestane kredita.

Naziv proizvoda
OKO I505
Kategorije
Smart Gas Metering/Smart Gas Metering
Brend
AIUT Sp.z.o.o.
Tehnička dokumentacijapdf dokument (0.22MB)
OKO I505 SRB pdf dokument (0.22MB)

AIUT Sp.z.o.o.

Potencijal AIUT kompanije je određen od strane pouzdanog tima koji se sastoji od preko 200 inženjera- potpuno kvalifikovanih i iskusnih profesionalaca: inženjeri automatike, elektro inženjera, IT inženjera, inženjera mehanike i robotike, električara.
Ponosimo se našim novim prostorijama u Katowice specijalnoj ekonomskoj zoni u gradu Gliwice koji obuhvataju 3,000 m2 kancelarija i 1,800 m2 proizvodnog prostora sa elektro i mehaničkim radionicama, i odseka za proizvodnju elektronike.
Ovi elementi predstavljaju idealnu bazu za naše sadašnje aktivnosti i otvarraju mogućnosti za dalji rast i razvoj, što je i sastavni deo strateškog opredeljenja kompanije.


Najznačajniji kapital koji smo sakupljali je onaj koji nam daje velike izglede za budući razvoj, mi uvažavamo mišljenje naših klijenata
i nastojimo da im obezbedimo najoptimalnija tehnička rešenja.

Zvanična web prezentacijaURL dokument