Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

OKO I505

OKO I505 loger podataka instaliran na Elster BK G4 gasno merilo sa unutrašnjim ventilom, daje savršen  pametni uređaj za merenje gasa za komercijalnu i kućne potrošače. Uređaj registruje očitavanje i šalje podatke o potrošnji preko GPRS/SMS do servera. OKO I505 kontroliše interni ventil i omogućava daljinsko zatvaranje  (na zahtev operatora sistema)  ili automatski kada nestane kredita.

Naziv proizvoda
OKO I505
Kategorije
Smart Gas Metering/Smart Gas Metering
Brend
AIUT Sp.z.o.o.
Tehnička dokumentacijapdf dokument (4.22MB)
OKO I505_08a SRB pdf dokument (4.22MB)

AIUT Sp.z.o.o.

Potencijal AIUT kompanije je određen od strane pouzdanog tima koji se sastoji od preko 200 inženjera- potpuno kvalifikovanih i iskusnih profesionalaca: inženjeri automatike, elektro inženjera, IT inženjera, inženjera mehanike i robotike, električara.
Ponosimo se našim novim prostorijama u Katowice specijalnoj ekonomskoj zoni u gradu Gliwice koji obuhvataju 3,000 m2 kancelarija i 1,800 m2 proizvodnog prostora sa elektro i mehaničkim radionicama, i odseka za proizvodnju elektronike.
Ovi elementi predstavljaju idealnu bazu za naše sadašnje aktivnosti i otvarraju mogućnosti za dalji rast i razvoj, što je i sastavni deo strateškog opredeljenja kompanije.


Najznačajniji kapital koji smo sakupljali je onaj koji nam daje velike izglede za budući razvoj, mi uvažavamo mišljenje naših klijenata
i nastojimo da im obezbedimo najoptimalnija tehnička rešenja.

Zvanična web prezentacijaURL dokument