Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

APULSE X3x5

APULSE X3x5 je univerzalni bežični uređaj za beleženje podataka sa ugrađenim detektorom impulsa koji se može montirati na nova ili postojeća merila sa mehom. Uređaj registruje profil potrošnje, kao i detekciju spoljašnjeg magneta i neovlašćene radnje. Jednom dnevno APULSE X3x5 šalje podatke putem Sigfox ili LoRa mreže male snage.

Uređaj za beleženje podataka je projektovan za merenje gasa u prolazu (Walk-by) kao i za fiksno merenje, što ga čini najisplativijim rešenjem za grupe pojedinačnih kućnih domaćinstva ili visoke stambene zgrade.

Naziv proizvoda
APULSE X3x5
Kategorije
Telemetrija/Smart Gas Metering
Brend
AIUT Sp.z.o.o.
APULSE X3X5pdf dokument (0.32MB)
APULSE X3X5pdf dokument (0.32MB)

AIUT Sp.z.o.o.

Potencijal AIUT kompanije je određen od strane pouzdanog tima koji se sastoji od preko 200 inženjera- potpuno kvalifikovanih i iskusnih profesionalaca: inženjeri automatike, elektro inženjera, IT inženjera, inženjera mehanike i robotike, električara.
Ponosimo se našim novim prostorijama u Katowice specijalnoj ekonomskoj zoni u gradu Gliwice koji obuhvataju 3,000 m2 kancelarija i 1,800 m2 proizvodnog prostora sa elektro i mehaničkim radionicama, i odseka za proizvodnju elektronike.
Ovi elementi predstavljaju idealnu bazu za naše sadašnje aktivnosti i otvarraju mogućnosti za dalji rast i razvoj, što je i sastavni deo strateškog opredeljenja kompanije.


Najznačajniji kapital koji smo sakupljali je onaj koji nam daje velike izglede za budući razvoj, mi uvažavamo mišljenje naših klijenata
i nastojimo da im obezbedimo najoptimalnija tehnička rešenja.

Zvanična web prezentacijaURL dokument