Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

OKO X373

Je univerzalni loger podataka, koji lako može biti instaliran na bilo koje merilo sa mehom. On kombinuje grupisane radio mreže sa GPRS/SMS kako bi omogućio automatski prenos podataka do servera. Perfektno je rešenje za visoke stambene zgrade.

Naziv proizvoda
OKO X373
Kategorije
Telemetrija/Smart Gas Metering
Brend
AIUT Sp.z.o.o.
Tehnička dokumentacijapdf dokument (7.34MB)
OKOx373 GPRS SRBpdf dokument (7.34MB)

AIUT Sp.z.o.o.

Potencijal AIUT kompanije je određen od strane pouzdanog tima koji se sastoji od preko 200 inženjera- potpuno kvalifikovanih i iskusnih profesionalaca: inženjeri automatike, elektro inženjera, IT inženjera, inženjera mehanike i robotike, električara.
Ponosimo se našim novim prostorijama u Katowice specijalnoj ekonomskoj zoni u gradu Gliwice koji obuhvataju 3,000 m2 kancelarija i 1,800 m2 proizvodnog prostora sa elektro i mehaničkim radionicama, i odseka za proizvodnju elektronike.
Ovi elementi predstavljaju idealnu bazu za naše sadašnje aktivnosti i otvarraju mogućnosti za dalji rast i razvoj, što je i sastavni deo strateškog opredeljenja kompanije.


Najznačajniji kapital koji smo sakupljali je onaj koji nam daje velike izglede za budući razvoj, mi uvažavamo mišljenje naših klijenata
i nastojimo da im obezbedimo najoptimalnija tehnička rešenja.

Zvanična web prezentacijaURL dokument