Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

OKO 5373

Bežicni Gateway i radio koncentrator je univerzalni bežični loger podataka sa ugrađenim detektorom impulsa koji može biti montiran bilo unutra ili spolja na zidu. Uređaj registruje potrošnju. Dizajniran za fiksno (grupisano) merenje koji nudi isplativo rešenje za individualna domaćinstva, gusto naseljena područja ili blokove zgrada.

Naziv proizvoda
OKO 5373
Kategorije
Telemetrija/Smart Gas Metering
Brend
AIUT Sp.z.o.o.

AIUT Sp.z.o.o.

Potencijal AIUT kompanije je određen od strane pouzdanog tima koji se sastoji od preko 200 inženjera- potpuno kvalifikovanih i iskusnih profesionalaca: inženjeri automatike, elektro inženjera, IT inženjera, inženjera mehanike i robotike, električara.
Ponosimo se našim novim prostorijama u Katowice specijalnoj ekonomskoj zoni u gradu Gliwice koji obuhvataju 3,000 m2 kancelarija i 1,800 m2 proizvodnog prostora sa elektro i mehaničkim radionicama, i odseka za proizvodnju elektronike.
Ovi elementi predstavljaju idealnu bazu za naše sadašnje aktivnosti i otvarraju mogućnosti za dalji rast i razvoj, što je i sastavni deo strateškog opredeljenja kompanije.


Najznačajniji kapital koji smo sakupljali je onaj koji nam daje velike izglede za budući razvoj, mi uvažavamo mišljenje naših klijenata
i nastojimo da im obezbedimo najoptimalnija tehnička rešenja.

Zvanična web prezentacijaURL dokument