Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

ALEVEL 01F5

ALEVEL 01F5 je IoT pametni senzor za nadzor nivoa rezervoara koji se postavlja („click-in“) u standardni R3D mehanički brojčanik koji se obično koristi na merilima nivoa tečnosti sa plovkom. Sa ugrađenim „hall“ senzorom modul otkriva položaj magnetnog brojčanika. Jednom dnevno ALEVEL 01F5 šalje nivo TNG preko Sigfox ili Lora mreže male snage. U slučaju punjenja rezervoara, vrlo niskog ili veoma visokog nivoa, prenos se pokreće odmah.
IMR Daljinski sistem za nadgledanje rezervoara, projektovan i razvijen od strane AIUT-a, vrhunsko je IoT rešenje za upravljanje zalihama i nadzor distribucije TNG-a. Sistem donosi udobnost i bezbednost krajnjem korisniku i efikasnost u upravljanju zalihama.

Naziv proizvoda
ALEVEL 01F5
Kategorije
Telemetrija/Tank Monitorning
Brend
AIUT Sp.z.o.o.
ALEVEL 01F5pdf dokument (0.25MB)
ALEVEL 01F5pdf dokument (0.25MB)

AIUT Sp.z.o.o.

Potencijal AIUT kompanije je određen od strane pouzdanog tima koji se sastoji od preko 200 inženjera- potpuno kvalifikovanih i iskusnih profesionalaca: inženjeri automatike, elektro inženjera, IT inženjera, inženjera mehanike i robotike, električara.
Ponosimo se našim novim prostorijama u Katowice specijalnoj ekonomskoj zoni u gradu Gliwice koji obuhvataju 3,000 m2 kancelarija i 1,800 m2 proizvodnog prostora sa elektro i mehaničkim radionicama, i odseka za proizvodnju elektronike.
Ovi elementi predstavljaju idealnu bazu za naše sadašnje aktivnosti i otvarraju mogućnosti za dalji rast i razvoj, što je i sastavni deo strateškog opredeljenja kompanije.


Najznačajniji kapital koji smo sakupljali je onaj koji nam daje velike izglede za budući razvoj, mi uvažavamo mišljenje naših klijenata
i nastojimo da im obezbedimo najoptimalnija tehnička rešenja.

Zvanična web prezentacijaURL dokument