Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

TwinSonic

Honeywell TwinSonic.Plus ultrasonično merilo gasa koristi najbolju tehnologiju na tržištu za dostavljanje preciznog uvida u 

Honeywell TwinSonic.Plus ultrazvučna merila gasa koriste vodeću tehnologiju na tržištu kako bi pružili tačnost i vredan uvid u aplikaciju prenosa gasa između operatora i država. Cene koje fluktuiraju i margine koje su vrlo male stavljaju pritisak na gasne kompanije na kontrolu troškova, povećanje efektivnog radnog vremena i kontinualno smanjivanje rizika. Efikasan prenos gasa je jedna od centralnih tačaka ovog razvoja. Visoka tačnost i pouzdanost kod TwinSonic.Plus merila ga čine jednim od najboljih proizvoda na tržištu.

 

Naziv proizvoda
Kategorije
Ultrazvučna merila /Ultrazvučna merila
Brend
Honeywell

-Dva odvojena merila protoka u jednom mernom telu radi sprovođenja fiskalnog merenja i verifikacije
-Veličine od 10" do 36"
-Pritisak klasa ANSI 150 do ANSI 900
-Unutrašnji temperaturni senzor
-Bez pada pritiska, bez pomeranja unutar tela
-Bidirekciono merenje

Preuzmitepdf dokument (0.91MB)

Honeywell

Kompanija Honeywell je 2016. godine izvršila akviziciju kompanije Elster GmbH, čime je ustoličena pozicija Honeywell-a kao vodeće svetske kompanije u ovoj branši industrije. Jedna je od 100 najvećih kompanija u svetu prema Fortune rangiranju. Širok proizvodni program, visoko kvalitetni proizvodi kao i konkurentne cene ističu Honeywell iznad konkurencije. 

Honeywell Process Solutions (HPS) je ogranak kompanije Honeywell i svetski lider sa preko 40 godina iskustva u rešenjima za automatiku i kontrolu, koja pomažu industrijskim korisnicima da vrše poslove bezbedno, pouzdano i efikasno kroz inovativnu tehnologiju, usluge i usko stručne ekspertize. Sa više od 12,000 zaposlenih širom sveta, HPS nudi svoje usluge kupcima u više od 125 zemalja sveta u domenu nafte & gasa, rafinerija, petrohemije, puple & papira, specijalnih hemikalija, farmaceutskih proizvoda, rudarstva, itd.

Zvanična Web prezentacijaURL dokument