Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

HON 219

HON 219 (D 119a) je gasni regulator pritiska direktnog dejstva u skladu sa DIN EN 334 standardom i pogodan je za industrijsku i procesnu primenu.

Naziv proizvoda
HON 219
Kategorije
Honeywell-RMG Kassel, Bryan Donkin, Gorter /Regulatori niskog pritiska i reduktori pritiska
Brend
Honeywell

-Prečnik ul.-izl. priključka: ₃/₄" - ₃/₄" (muški)

-Opseg ulaznog pritiska: do 50 bara

-Maksimalni dozvoljeni pritisak PS = 50 bar

-Opseg izlaznog pritiska: od 8 mBara do 8 bara

-Minimalni pad pritiska do 1 bar

-Blokadni ventil: da

-Klasa aktivacione grupe blokadnog ventila SZ2.5

Sve mehaničke komponente uređaja su bez potencijalnog izvora paljenja. Nisu subjekt ATEX 95 (94/9/EC). Sve elektronske komponente u uređaju su u skladu sa ATEX zahtevima.

HON219 Brošurapdf dokument (0.54MB)

Honeywell

Kompanija Honeywell je 2016. godine izvršila akviziciju kompanije Elster GmbH, čime je ustoličena pozicija Honeywell-a kao vodeće svetske kompanije u ovoj branši industrije. Jedna je od 100 najvećih kompanija u svetu prema Fortune rangiranju. Širok proizvodni program, visoko kvalitetni proizvodi kao i konkurentne cene ističu Honeywell iznad konkurencije. 

Honeywell Process Solutions (HPS) je ogranak kompanije Honeywell i svetski lider sa preko 40 godina iskustva u rešenjima za automatiku i kontrolu, koja pomažu industrijskim korisnicima da vrše poslove bezbedno, pouzdano i efikasno kroz inovativnu tehnologiju, usluge i usko stručne ekspertize. Sa više od 12,000 zaposlenih širom sveta, HPS nudi svoje usluge kupcima u više od 125 zemalja sveta u domenu nafte & gasa, rafinerija, petrohemije, puple & papira, specijalnih hemikalija, farmaceutskih proizvoda, rudarstva, itd.

Zvanična Web prezentacijaURL dokument