Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

HON 226 Regulator sa oprugama

Honeywell nudi u svom portfoliu HON 226 gasni regulator pritiska sa integrisanim oprugama. Uređaj je idealan za upotrebu u stanicama distributera gasa kao i u komercijalnim i industrijskim primenama.

Naziv proizvoda
HON 226 Spring Loaded Regulator
Kategorije
Honeywell-RMG Kassel, Bryan Donkin, Gorter /Regulatori niskog pritiska i reduktori pritiska
Brend
Honeywell

-Prečnik ul.-izl. priključka: R ¾", R 1", R 1 ¼", R 1 ½", R 2"

-Veličina cevi: DN 50, DN 65, DN 80, DN 100 i DN 150

-Visok kapacitet i kompaktan dizajn

-Opseg ulaznog pritiska: 0.35 bar

-Opseg izlaznog pritiska: 0.0037 bar do 0.15 bar

-Minimalni pad pritiska do 1 bar

-Blokadni ventil: opcionalno

-Klasa aktivacione grupe blokadnog ventila SZ2.5

-Temperaturni opseg: 20 to 60 °C

-Specijalan regulator po poružbini: ZSO-vrsta pritiska

-Opcionalno sa eksternim i internim impulsnim vodom

Sve mehaničke komponente uređaja su bez potencijalnog izvora paljenja. Nisu subjekt ATEX 95 (94/9/EC). Sve elektronske komponente u uređaju su u skladu sa ATEX zahtevima.

Honeywell

Kompanija Honeywell je 2016. godine izvršila akviziciju kompanije Elster GmbH, čime je ustoličena pozicija Honeywell-a kao vodeće svetske kompanije u ovoj branši industrije. Jedna je od 100 najvećih kompanija u svetu prema Fortune rangiranju. Širok proizvodni program, visoko kvalitetni proizvodi kao i konkurentne cene ističu Honeywell iznad konkurencije. 

Honeywell Process Solutions (HPS) je ogranak kompanije Honeywell i svetski lider sa preko 40 godina iskustva u rešenjima za automatiku i kontrolu, koja pomažu industrijskim korisnicima da vrše poslove bezbedno, pouzdano i efikasno kroz inovativnu tehnologiju, usluge i usko stručne ekspertize. Sa više od 12,000 zaposlenih širom sveta, HPS nudi svoje usluge kupcima u više od 125 zemalja sveta u domenu nafte & gasa, rafinerija, petrohemije, puple & papira, specijalnih hemikalija, farmaceutskih proizvoda, rudarstva, itd.

Zvanična Web prezentacijaURL dokument