Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

HON 272 PL

HON 272 PL gasni regulator pritiska je opremljen oprugama i pruža superiornu preciznost i kontrolu. Idealan za upotrebu na stanicama gasne distribucije kao i industrijskim i komercijalnim potrošačima. Opremljen je sigurnosnim ventilom u slučaju kvara.

Naziv proizvoda
HON 272 PL
Kategorije
Honeywell-RMG Kassel, Bryan Donkin, Gorter /Regulatori pritiska gasa do PN 16 (ANSI 150)
Brend
Honeywell

-Navojna veza: DN 50 (ulaz/izlaz); Klasa (ANSI) 150 RF, Klasa (ANSI) 150 FF

-Pilot-operisan za odličnu tačnost

-Može biti opremljen sa blok ventilom u slučaju nadpritiska (OPCO) ili u slučaju nad/podpritiska (UPCO/OPCO)

-Opseg ulaznog pritiska: do 19 bara

-Opseg izlaznog pritiska: 0.14 do 2 bara

-Minimalni pad pritiska do 1 bar

-Opseg SSV podešavanja (Pogledati SSV HON 309)

-Temperaturni opseg: 40 to 60 °C

-Specijalan regulator po poružbini: ZSO-vrsta pritiska

-Opcionalno sa eksternim i internim impulsnim vodom

Sve mehaničke komponente uređaja su bez potencijalnog izvora paljenja. Nisu subjekt ATEX 95 (94/9/EC). Sve elektronske komponente u uređaju su u skladu sa ATEX zahtevima.

Honeywell

Kompanija Honeywell je 2016. godine izvršila akviziciju kompanije Elster GmbH, čime je ustoličena pozicija Honeywell-a kao vodeće svetske kompanije u ovoj branši industrije. Jedna je od 100 najvećih kompanija u svetu prema Fortune rangiranju. Širok proizvodni program, visoko kvalitetni proizvodi kao i konkurentne cene ističu Honeywell iznad konkurencije. 

Honeywell Process Solutions (HPS) je ogranak kompanije Honeywell i svetski lider sa preko 40 godina iskustva u rešenjima za automatiku i kontrolu, koja pomažu industrijskim korisnicima da vrše poslove bezbedno, pouzdano i efikasno kroz inovativnu tehnologiju, usluge i usko stručne ekspertize. Sa više od 12,000 zaposlenih širom sveta, HPS nudi svoje usluge kupcima u više od 125 zemalja sveta u domenu nafte & gasa, rafinerija, petrohemije, puple & papira, specijalnih hemikalija, farmaceutskih proizvoda, rudarstva, itd.

Zvanična Web prezentacijaURL dokument