Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

J125

J125 - Servisni regulator srednjeg pritiska. Dostupni sa OPSO/UPSO sigurnosnim ventilom. Serija regulatora J125 namenjena je za primenu gde je potrebna precizna kontrola pritiska. Raspon ulaznog pritiska 70 mb - 8,6 bara. Dimenzije ¾ ", 1" i 1½ "su dostupne sa navojnim spojem, 2" veličina je dostupna sa zavrtnjima ili prirubnicama.
Pruža izvanrednu konzistenciju rada i veoma je otporan na varijacije pritiska. Pogodan je za prirodne, tečne naftne i proizvedene gasove. 

Naziv proizvoda
J125
Kategorije
Honeywell-Elster regulatori pritiska/Regulatori srednjeg pritiska
Brend
Elster GmbH

-Veličine: 3/4", 1", 1 1/2" i 2"
-Ulazni pritisak do 8.6 bar
-Izlazni pritisak 5 – 140 mbar (1") 8.8 – 350 mbar (2")
-Dostupno sa OPSS, UPSS
-Otpusni ventil poptunog ili limitiranog kapaciteta
-Opseg temperature: -20 do +70 °C

Detaljnije informacije u dokumentupdf dokument (1.32MB)

Elster GmbH

Elster GmbH nudi široki spektar mernih uređaja za merenje zapremine i protoka gasa. U ponudi se nalaze zapreminska merila kao što su rotaciona i merila sa mehom, kao i turbinska i ultrazvučna merila protoka. Korektori zapremine gasa i elektronski uređaji za prenos podataka takođe su deo proizvodnog programa. Elster GmbH je takođe u mogućnosti da svojim kupcima ponudi isporuku kompletnih mernih sistema za obračunsko merenje na visokom pritisku u segmentu transporta i proizvodnje prirodnog gasa. Svi uređaji ispunjavaju najviše standarde u pogledu kvaliteta, sigurnosti i ispunjenja metrolških zahteva.

Zvanična web prezentacijaURL dokument