Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

TRZ-2

TRZ2 turbinsko merilo protoka gasa je robusno merilo za upotrebu u distribucijama gasa, industrijskim postrojenjima i kod komercijalnih potrošača.Tokom decenija upotrebe pokazalo se kao visoko precizno i pouzdano merilo za merenje protoka različitih gasova. TRZ2 je jedinstveno merilo, zbog svojih dobrih metroloških karakteristika i dugotrajne stabilnosti u eksploataciji..

TRZ-2 je serijski opremljena sistemom za trajno podmazivanje ležajeva mernog mehanizma kao i mehanickim brojačem (S1 Index). Od klase ANSI 300 pa naviše, opremljene su pumpom za ulje kao standardnim delom opreme.

Naziv proizvoda
TRZ-2
Kategorije
Mehanička merila/Turbinska merila i kvantometri
Brend
Elster GmbH

-Veličine: G65 do G1000
-Minimalni protok Qmin: od 5 m3/h za merilo G65
-Maksimalni protok Qmax: do 1600 m3/h za merilo G1000
-Nazivni otvori: od DN50 do DN150

-Ugradbena mera: 3 x DN
-Maksimalni radni pritisak Pmax: do 100 bar
-Klase prirubnica: PN10-PN100 i ANSI 150-ANSI600
-Opseg temperature ambijenta: od -25 do +70 ⁰C
-Odobrenje tipa merila: Z-18-91

Tehnička dokumentacijapdf dokument (0.38MB)

Elster GmbH

Elster GmbH nudi široki spektar mernih uređaja za merenje zapremine i protoka gasa. U ponudi se nalaze zapreminska merila kao što su rotaciona i merila sa mehom, kao i turbinska i ultrazvučna merila protoka. Korektori zapremine gasa i elektronski uređaji za prenos podataka takođe su deo proizvodnog programa. Elster GmbH je takođe u mogućnosti da svojim kupcima ponudi isporuku kompletnih mernih sistema za obračunsko merenje na visokom pritisku u segmentu transporta i proizvodnje prirodnog gasa. Svi uređaji ispunjavaju najviše standarde u pogledu kvaliteta, sigurnosti i ispunjenja metrolških zahteva.

Zvanična web prezentacijaURL dokument