Jezik

srb

eng

+381 (0)11 21 97 392

office@konvexgv.rs

SM-RI-X

SM-RI-X turbinsko merilo protoka gasa je robusno merilo za upotrebu u zahtevnim uslovima. Tokom decenija upotrebe pokazalo se kao visoko precizno i pouzdano merilo za merenje protoka različitih gasova. SM-RI-X je jedinstveno merilo, zbog svojih dobrih metroloških karakteristika i dugotrajne stabilnosti u eksploataciji..

SM-RI-X turbine su serijski opremljene sistemom za podmazivanje u svim izvedbama, a mehanički brojač je u metalnom kucištu. Opciono, merila svih veličina mogu biti opremljena visoko-frekventnim davačem (HF puls), koji se ugrađuje na turbinskom ili referentnom kolu.

Naziv proizvoda
SM-RI-X
Kategorije
Mehanička merila/Turbinska merila i kvantometri
Brend
Elster GmbH

-Veličine: G40 do G16000
-Minimalni protok Qmin: od 10 m3/h za merilo G40
-Maksimalni protok Qmax: do 25000 m3/h za merilo G16000
-Nazivni otvori: od DN25 do DN600
-Ugradbena mera: 3 x DN
-Maksimalni radni pritisak Pmax: do 100 bar
-Klase prirubnica: PN10-PN100 i ANSI 150-ANSI600
-Opseg temperature ambijenta: od -25 do +70 ⁰C
-Odobrenje tipa merila: Z-18-7

Detaljnije informacije u dokumentupdf dokument (0.54MB)

Elster GmbH

Elster GmbH nudi široki spektar mernih uređaja za merenje zapremine i protoka gasa. U ponudi se nalaze zapreminska merila kao što su rotaciona i merila sa mehom, kao i turbinska i ultrazvučna merila protoka. Korektori zapremine gasa i elektronski uređaji za prenos podataka takođe su deo proizvodnog programa. Elster GmbH je takođe u mogućnosti da svojim kupcima ponudi isporuku kompletnih mernih sistema za obračunsko merenje na visokom pritisku u segmentu transporta i proizvodnje prirodnog gasa. Svi uređaji ispunjavaju najviše standarde u pogledu kvaliteta, sigurnosti i ispunjenja metrolških zahteva.

Zvanična web prezentacijaURL dokument